Aktualno Županija

Trojica mladića teško ozlijeđena u prometnoj nesreći

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela i tri prometne nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom.

Isključen iz prometa zbog vožnje pod utjecajem alkohola
Policijski službenici utvrdili su jučer da državnom cestom u Cerovcu Vukmanićkom osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,29 g/kg upravlja 46-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog.

Trojica mladića teško ozlijeđena u prometnoj nesreći u Mahićnom
Jučer u 21.55 sati u Mahićnom na području Karlovca dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka državnom cestom upravljao je 25-godišnjak te u zavoju udario u osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 29-godišnjak. U prometnoj nesreći oba vozača su teško ozlijeđena ozljedama opasnim po život, a 24-godišnji putnik iz jednog vozila teško je ozlijeđen. S ciljem utvrđivanja okolnosti i uzroka nastanka prometne nesreće policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje.