Aktualno OG sada Ogulin

Skupštine Lovačkih društava Klek i Ogulin

Članovi Lovačkih društava Klek i Ogulin održali su sinoć svoje godišnje skupštine, kojima je nazočilo 32 od ukupno 43 delegata. Nakon izbora radnih tijela, predsjednik Lovačkog društva Klek Josip Turković podnio je izvješće o dosadašnjem radu, naglasivši među ostalim da se lani radilo u specifičnim uvjetima, uvjetovanih koronom.
Izvješće je potom podnio i lovnik Milan Stjepanović , a financijsko izvješće izradio je Neven Vujnović, koji je podnio ostavku na sve dužnosti, te mu je ovom prigodom javno zahvaljeno na pomoći. Bilo je riječi i o radu Stegovnog suda i Nadzornog odbora, koje su podnijeli Elvis Vučić i Zdravko Salopek, a koji su nakon kraće rasprave i prihvaćeni, kao i plan rada za ovu godinu.

Skupština Lovačkog društva Ogulin bila je i izborna. O radu društva prije izbora govorio je Josip Turković, izvješće je podnio lovnik Mario Brletić, a o radu  stegovnog suda izvjestio je Ivica Rendulić.

Potom su prihvaćene razrješnice dosadašnjem vodstvu, a za novog predsjednika jednoglasno je izabran Josip Turković, dok je Nevena Vujnovića naslijedio novi tajnik Hrvoje Puškarić. Izabrani su i članovi Izvršnog i Nadzornog odbora, Stegovnog suda i likvidator. Usvojen je financijski i plan rada za ovu godinu.

Skupštinama je nazočio gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović, koji je lovačkim društvima poželio uspješan rad, a sve je završeno zajedničkim domjenkom kod Lovačke kuće Barutana.