Aktualno OG sada Ogulin

Petrova proslavljena na Svetom Petru

Mjesni odbor Sveti Petar – Puškarići, u suradnji s Udrugom žena Ogulin, organizirao je sinoć, 29. lipnja, proslavu dana Svetog Petra, odnosno Petrove.

Sveta misa služena je ispred crkve na mjesnom groblju Sveti Petar, od 18.00 sati. Okupio se velik broj vjernika, koji su se nakon mise pridružili organizatorima u proslavi, kraj doma Mjesnog odbora Sveti Petar, odnosno kod nogometnog igrališta NK Dobra.

Dočekao ih je lovački gulaš, koji je uz pomoć prijatelja pripremio predsjednik Mjesnog odbora Jurica Pribanić, pozdravivši nazočne goste, među kojima su bili gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović i njegov zamjenik Daniel Vukelja, ogulinski župnik Nikola Prša, s kapelanom Brunom Lovakovićem, te fra Mirko Gregov, koji je nedavno proslavio zlatnu misu, 50 godina svećeništva i redovništva.

Pozivu Udruga žena Ogulin odazvale su se članice i vrijedne domaćice koje su sudjelovale u proslavi, pripremivši slastice kojima su počastiti goste.
Proslavi Petrove odazvao se ove godine doista velik broj naših sugrađana, ne samo iz Sv. Petra , nego i iz ostalih mjesnih odbora.