Aktualno OG sada Ogulin

Ljeto uz Jogu na Sabljacima

Kako ugodno provesti vrijeme preko ljeta?! Odgovor na to pitanje pruža Iva Sabolek, certificirana trenerica joge sa višegodišnjem iskustvom i ovo ljeto održava besplatne satove Joge na Sabljacima. Mjesto susreta je kod nekadašnjeg restorana, te ovim putem poziva sve zainteresirane da joj se pridruže, a posebno osobe starije dobi. Uz trenericu, polaznice i polaznici će naučiti disati, razgibati kralježnicu, regulirati tjelesnu težinu, poboljšati opće stanje i funkcionalnost organizma i svih organa.

Svatko od polaznica i polaznika je jedinka za sebe i kao takav/a ima ili nema svoje zdravstvene probleme. Ukoliko vam neki od položaja ne odgovara, jer imate neki problem, vježbe se modificiraju. Ove vježbe možemo opisati i kao korektivnu gimnastiku, s velikom razlikom što se u jogi svaka vježba prati i pravilnim dahom. Vježbama se radi na istezanju mišića, pravilnoj posturi, jačanju mišića, čišćenju unutarnjih organa, zatezanju lica, i još puno toga. Disanje je jedna od bitnijih stvari uz vježbanje.
Vježbe će se održavati svaki utorak i četvrtak od 19:30-20:30 h kroz cijelo ljeto i prilagođene su svima, a osnovno pravilo treninga glasi: slušaj svoje tijelo.

Svi zainteresirani mogu se javiti na broj 092/3000-933, a ukoliko nemate osiguran prijevoz do jezera slobodno se javite Ivi koja će vas rado povesti sa sobom.