Aktualno OG sada Ogulin

Oživjelo jezero Sabljaci

Ljeto je pred nama, sunčano i toplo vrijeme već danima omogućavaju ugodno kupanje na Sabljacima gdje je kvaliteta vode, prema podacima HZJZKA, izvrsna za kupanje. U želji da se na jezeru Sabljaci uz kupanje i nešto dodatno organizira, određene akcije poduzeo je poznati ogulinski ugostitelj Božidar Bulić, o čemu smo već pisali na OGportalu . Tada nam nije otkrio sve pojedinosti, ali sada su već vidljivi prvi koraci. Naime, počeo je sa radom Beach bar Snoopy na jezeru Sabljaci.

Nastavak je to priče započete prošle godine, koja je sada još dopunjena i dignuta na jednu višu razinu. Kao što možete vidjeti na fotografijama, dodani su zgodno osmišljeni sjedeći kapaciteti, a time unaprijeđena  i kompletna ugostiteljska usluga. U ponudi imaju , naravno kavu , pivo, ali i ice caffe, seltzere, cocktaile ,  sokove…

U slučaju da netko ogladni od pomoći će biti hamburgeri , cheesburgeri, chiliburgeri, hot dog, ćevapi, palačinke, sladoled. Uz pješčanik, za najmlađe će uskoro biti postavljen  i napuhanac.
Usluge Beach bara bit će vam na raspolaganju od 11 do 23, vikendom do 24 sata, a Fast fooda od 16 – 23.
Naravno, planirani su i neki popratni sadržaji, koji će na vrijeme biti najavljeni, a za sada samo najavimo gostovanje popularnog Kruleta u nedjelju 18. srpnja. Sve u svemu, dugo, toplo ljeto na jezeru Sabljaci je počelo.