Aktualno Županija

Teško ozlijeđen 11-godišnjak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i jedna prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom.

Krađa iz trgovine
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava tvrtke da su 30. lipnja iz trgovine u gradskoj četvrti Zvijezda u Karlovcu nepoznate ženske osobe otuđile prehrambene proizvode u vrijednosti većoj od 1000 kuna.

Iz automobila ukraden mobitel i novac
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 29-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj iz automobila u gradskoj četvrti Rakovac u Karlovcu otuđio mobitel i novac. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

U Krnjaku teško ozlijeđen pješak
Jučer u 19.20 sati u Krnjaku dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali pješak i biciklist. Naime, 11-godišnje dijete kretalo se nogostupom kroz naselje Krnjak te je u jednom trenutku iskoračilo na kolnik kada je na njega naletio 14-godišnji biciklist, a koji se biciklom, bez zaštitne kacige, nije kretao uz desni, već uz lijevi rub kolnika. Tom prilikom oboje sudionika palo je na kolnik uslijed čega je 11-godišnjak teško ozlijeđen. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće.