Aktualno OG sada Ogulin

Danas Riječno kino u Ogulinu

Danas u Frankopanskom kaštelu ponovo gostuje Riječno kino, ovaj put s filmom “Skandalozno ponašanje”, a početak je u 21 sat. Prije početka filma će se održati i nagradni kviz za sve posjetitelje.

Organizatori su Kino klub Karlovac, Turistička zajednica grada Ogulina i Zavičajni muzej Ogulin.
Ulaz je za sve posjetitelje slobodan i mole se svi da se pridržavaju epidemioloških mjera, na način da drže fizičku distancu 1,5m te se drže u skupinama kako su i došli .

Podsjetimo, radi se o filmu čije prikazivanje je bilo planirao 17. srpnja ali je zbog loše vremenske prognoze otkazano. Nadamo se da će vremenske prilike ovaj put ići na ruku organizatorima. Vidimo se u Frankopanskom kaštelu!

Pogledajte trailer filma:

SADRŽAJ FILMA

Godine 1970. natjecanje Miss svijeta održano je u Londonu, a domaćin ceremonije bio je američki legendarni komičar Bob Hope. U to je vrijeme natjecanje Miss svijeta s preko stotinu milijuna gledatelja bio najgledaniji televizijski program na svijetu. Uz tvrdnju da natjecanja u ljepoti omalovažavaju žene, novi pokret naziva „Pokret za ženska prava“ gotovo je preko noći postigao slavu nakon što su njegovi članovi potpuno nenajavljeno izašli na pozornicu i na taj način prekinuli prijenos natjecanja uživo. I ne samo to: kada je natjecanje nastavljeno, rezultat istoga izazvao je snažne reakcije: pobjednica nije bila favorizirana Šveđanka već miss Grenade – prva crnkinja u povijesti koja je okrunjena kao Miss svijeta. U samo nekoliko sati, globalno gledateljstvo diljem svijeta svjedočilo je nezamislivim posljedicama koje su uslijedile nakon šokantnog obrata…