Aktualno Županija

Teško ozlijeđeni motociklisti

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela i pet prometnih nesreća od kojih su dvije s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom.

U prometnoj nesreći motociklista teško ozlijeđen
Jučer oko 14.30 sati u naselju Slunjčica u Slunju dogodila se prometna nesreća. Motociklom zadarskih registarskih oznaka upravljao je 46-godišnjak i kretao se državnom cestom u smjeru Slunja kojom prilikom nije držao potreban razmak između svojeg motocikla i motocikla karlovačkih registarskih oznaka kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 44-godišnjak uslijed čega je došlo do sudara te su vozači motocikala izgubili nadzor i zajedno s motociklima pali na kolnik. U prometnoj nesreći 46-godišnji motociklista je teško ozlijeđen te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Vozač motocikla u Vojniću teško ozlijeđen
Jučer oko 18.00 sati u naselju Kolarić, općina Vojnić, dogodila se prometna nesreća. Traktorom karlovačkih registarskih oznaka s pridodanim traktorskim priključkom upravljao je 58-godišnjak i kretao se travnatim prilaznim putem s namjerom uključivanja na kolnik državne ceste kojom prilikom nije propustio sva vozila koja su se kretala navedenom cestom uslijed čega je 29-godišnji vozač motocikla karlovačkih registarskih oznaka udario u traktor. U prometnoj nesreći motociklista je teško ozlijeđen, a protiv 58-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava