PROMO

Odličnu zabavu jamče vam MARO dvorci na napuhavanje

U Ogulinu je nedavno otvoren Obrt Maro. Vlasnica je Katarina Ivanković Stošić, koja kaže:
“Ideja za projekt i otvaranje obrta pojavila se u ljeto 2020. godine i potaknuti tom idejom otvoren je Obrt MARO. Razlog za otvaranja obrta za iznajmljivanje opreme za proslavu dječjih rođendana, bio je nedostatak navedene ponude i sadržaja na području grada Ogulina ili Vrbovskoga. Naime, roditelji djece su bili prisiljeni opremu za proslavu dječjih rođendana tj. dvorce na napuhavanje iznajmljivati iz Karlovca, Jastrebarskog, ili Zagreba. Naši dvorci na napuhavanje ili trampolin su namijenjeni djeci od 3-12 godina, te do 40 kg težine. To je zbog razloga sigurnosti, načina proizvodnje i osiguranja.
Odlukom o otvaranju i pokretanju obrta MARO potaknuli smo sadržaje koji do sada nisu bili prisutni na području grada Ogulina i Vrbovskog, zasigurno na radost brojnih mališana i njihovih roditelja. Sva naša oprema, uvjeti najma i korištenja može se vidjeti putem društvenih mreža (Facebook i Instagram). Potaknuti trenutnom situacijom pandemije COVID -19 ovim putem, zasigurno ćemo pomoći roditeljima u organizaciji dječjih proslava i rođendana iz razloga jer je naša oprema namijenjena za korištenje na otvorenom prostoru i za ograničen broj djece (do 15 djece)”.
Stoga, omogućite svojim najmlađima (djeca od 3 do 12 god.) nezaboravan rođendan dok vi uživate s svojim prijateljima. Za sve dodatne informacije kontaktirajte ih  na broj  091 721 62 34, ili email [email protected]