Aktualno Županija

Osam kaznenih djela, tri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je osam kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Duga Resa) i tri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom i dvije s lako ozlijeđenom osobom.

Krađa na području Ozlja
Jučer je u Policijskoj postaji Ozalj zaprimljena prijava 71-godišnjaka da mu je 31. srpnja nepoznati počinitelj s terase obiteljske kuće na području Ozlja otuđio novčanik s dokumentima i novcem. Materijalna šteta je veća od 3000 kuna.

Provaljeno u ugostiteljski objekt
Tijekom noći s 1. na 2. kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt na području Ogulina i otuđio novac i piće. Materijalna šteta je veća od 500 kuna.

U prometnoj nesreći pješakinja teško ozlijeđena
Jučer oko 16.25 sata u ulici Celestina Medovića u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Teretnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 31-godišnjak i kretao se prilaznim kolnikom parkiralištu vožnjom unatrag te tom prilikom udara 80-godišnju pješakinju koja je na neutvrđeni način stupila na prilazni kolnik. U prometnoj nesreći pješakinja je teško ozlijeđena. U cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.