Aktualno PROMO

Marta Golec, mlada, ali poduzetna!

U ovo doba neizvjesnosti, mladi ljudi  teško se odluče na pokretanje vlastitog posla, za što je potrebno znanje, ali i hrabrost. Jedna od onih koji vjeruju da mogu uspjeti je i  naša sugrađanka Marta Golec! Iako joj je tek 20 godina, odlučila je otvoriti  Beauty salon.

Uz pomoć roditelja i prijatelja,  koji su joj bili potpora, te Kristine Pribanić koja ju je naučila puno stvari, krenula je u privatno poduzetništvo i na adresi Josipa bana Jelačića 9, u središtu Ogulina, otvorila frizerski salon za žene i muškarce. Osim uobičajenih usluga šišanja, te ostalih frizerskih usluga, u ovom salonu možete doslovce zasjati nakon što vas Marta našminka!

“Iako mi je tek 20 godina, ni malo nisam dvoumila otvoriti salon ili ne.  Volim taj posao, volim usrećiti ljude novom frizurom, ili žene šminkom”-kaže nam Marta, koja je  završila srednju frizersku školu i tečaj za vizažistice.

Prilikom otvorenja salona, podršku su joj dali najbliži, te zamjenik gradonačelnika grada Ogulina Daniel Vukelja, dajući joj potporu i izrazivši želju za što uspješniji rad.

Radno vrijeme Beauty salona Marta je: ponedjeljak i četvrtak od  12 do 19, utorak, srijeda i petak od 8 do 15, a subota od 8 do 13 sati.

Dodatne informacije dobit ćete na broj 091-893-1554.