Aktualno Županija

Dva vozača trijezne se u policiji

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i šest prometnih nesreća, od kojih je jedna s lako ozlijeđenom osobom i pet s materijalnom štetom.

Krađa mobitela
Jučer u poslijepodnevnim satima nepoznati počinitelj je iz prostorija restorana na području općine Netretić 28-godišnjaku otuđio mobitel u vrijednosti većoj od 4000 kuna.

Isključeni iz prometa zbog upravljanja automobilima pod utjecajem alkohola
Policijski službenici su jučer u naselju Budačka Rijeka u općini Krnjak i na čvoru Bosiljevo na autocesti A1 utvrdili da osobnim automobilima pod utjecajem alkohola upravljaju muškarci stari 23 i 40 godina. U Budačkoj Rijeci zaustavljen je 23-godišnjak koji je upravljao automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,83 g/kg, dok je na čvoru Bosiljevo zaustavljen 40-godišnjak koji je upravljao automobilom zagrebačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,40 g/kg. Vozači su isključeni iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebne prostorije policije te će protiv njih nadležnom sudu biti podneseni optužni prijedlozi.