Aktualno Županija

Grad Ozalj i ove godine financira nabavku radnih materijala za školarce

Sredstva za to osigurana su unutar programa javnih potreba u školstvu teškog 1,3 milijuna kuna – piše KAportal.Roditelji zahtjeve zajedno s računima za refundaciju troškova nabavke radnih materijala mogu podnijeti od 1. kolovoza do 30 listopada.

Grad Ozalj i narednoj školskoj godini osigurat će sredstva za nabavu radnih bilježnica i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava za osnovnu školu, kao i za nabavku udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava po drugačijim uvjetima i za srednju školu.

Kako pojašnjavaju iz gradske uprave, Grad će financirati radne bilježnice i pripadajuća dopunska nastavna sredstva, za sve učenike osnovnih škola koji imaju prebivalište na području Grada Ozlja, te će ih iste dočekati na školskim klupama, prvog dana nastave. Dok ćez a sve ostale učenike koji imaju prebivalište na području Grada Ozlja, a ne pohađaju OŠ Slava Raškaj Ozalj, financirati nabavku u visini 100% ukupnog iznosa na temelju podnesenog zahtjeva uz priložen račun za kupljeni materijal. Više na kaportal.hr