Aktualno Sport

Održan Kup Joža Šostar 2021.

U nedjelju je na jezeru Sabljaci, u organizaciji Športskog ribolovnog društva Ogulin, održan tradicionalni memorijalni kup “Joža Šostar”, u disciplini Lov ribe udicom na plovak.

Po vrlo lijepom i sunčanom vremenu, nastupilo je čak 11 momčadi iz 10 klubova. Nakon završetka natjecanja, ulov svakog ribolovca je izvagan, a potom su proglašeni najbolji i podijeljene nagrade.

Prvo mjesto osvojilo je Športsko ribolovno društvo Korana iz Karlovca, drugi su ili ribolovci druge momčadi ŠRD Ogulin u sastavu: Nikola Salopek, Hakija Murić i Antonio Sabljak, a treća je momčad Draganića. Dalje u poretku slijede sportska ribolovna društva Ozalj, Mrežnica iz Duge Rese, Slunjčica iz Slunja, Pazinčica iz Pazina, prva momčad ŠRD Ogulin u sastavu Josip Zubčić, Tomislav Zubčić i Zvonimir Magdić je osma, slijede Pastrva iz Gračaca, momčad Športsko ribolovnog saveza Ličko senjske županije i Kamačnik iz Vrbovskog.

Po sektorima, od ogulinskih ribolovaca medalje su osvojili Hakija Murić za 1.mjesto u 2.sektoru i Zvonimir Magdić za drugo mjesto u 3.sektoru.