Aktualno OG sada Ogulin

Deset dana do Streetballa u Ogulinu

Uskoro ćemo, 21. kolovoza, uživati u ovogodišnjem izdanju Streetballa Ogulin, a turnir će se i ove godine održati na Košarkaškom igralištu, u Saborčanskoj ulici.

Točno 10 dana prije početka #streetballog #hidraiso FIBA 3×3 turnira, dosegli su, navode organizatori,  maksimalan broj ekipa. U slučaju da se još neka ekipa prijavi bit će lista čekanja, te će u slučaju odustajanja, redoslijedom prijava ekipa koje su na čekanju biti  postavljene u turnir.
“Nakon 3 godine rada i organizacije možemo reći da smo napravili brand od turnira i doveli sve najbolje što Hrvatska 3×3 košarka ima. Ne preostaje nam ništa drugo nego napraviti sjajan posao 21.8 i pozvati sve da dođu na tribine, zabave se i podrže ovaj sportski događaj. Možemo samo dodati da za slijedeću godinu ide dvodnevni turnir i nastojati napraviti neka nova iznenađenja te razmišljati o koncertu povodom ovoga ljetnog eventa u našem gradu. Sponzora nikad manje, volje i rada nikad više nego ove godine …”-napisali su na svojoj facebook stranici.