Aktualno OG sada Ogulin

Poziv za audiciju

Pučko otvoreno učilište Ogulin poziva sve zainteresirane na prijavu na audiciju za člana Plesnog studija POU Ogulin.

Voditelji studija su educirani stručni suradnici Katarina Čavala i Toni Čavala iz Alegrie, centra za ples i rekreaciju.
Audicija za nove članove će se održati 4.9.2021. godine u 14:00 sati u Dvorani 1 (prvi kat, ulaz Trg Petra Stipetića, Ogulin). Svi prijavljeni trebaju pripremiti solo točku od 90 sekundi na glazbu po izboru, a na licu mjesta će  zajedno naučiti zadanu koreografiju. Prijaviti se mogu osobe s navršenih i starije od 12 godina. Program plesnog studija održavat će se subotom od 15:00 do 17:00 sati. Sudjelovanje u projektu je besplatno.
PROGRAM SVI PLEŠEMO
U sklopu Plesnog studija POU Ogulin nastavlja se i plesni program Svi plešemo namijenjen osobama s invaliditetom. Jer invaliditet nije zapreka za ples, invaliditet nije ograničenje. Invaliditet nas potiče na kreativnost da ono što izgleda kao prepreka ili nemogućnost za ples u smislu vještine pokreta postane poticaj za istraživanje u kojem uvijek nastane nešto zanimljivo, originalno i novo, a sve u skladu s mogućnostima. Program Svi plešemo održavat će se subotom od 16:00 do 17:00 sati. Program je besplatan za sve sudionike.
PRIJAVE
Za sve aktivnosti prijaviti se možete putem prijavnice*:
https://forms.gle/qxyjRJKWAMZ3Y7gh6
*Podaci prikupljeni kroz ovu prijavnicu koristit će se isključivo u svrhu evidencije polaznika i za informiranje istih o provođenja navedenih programa.
KONTAKT
Za više informacija slobodno kontaktirajte:
mobitel: +385 95 562 1394 Toni
e-mail: [email protected]