Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Horor kod svjetionika u Selinama: Policija privela dvojicu nakon tučnjave u kojoj je jedna osoba izgubila život


Nakon punih pet sati potrage, na udaljenosti od 800 metara od obale, policajci su pronašli beživotno tijelo muškarca

Druženje a potom i tučnjava koja je izbila u blizini svjetionika u Selinama na širem zadarskom području kulminirala je smrću jedne osobe, ali i privođenjem dvojice muškaraca.

Naime, oko jedan sat poslije ponoći policija je zaprimila dojavu o incidentu te su se uputili na mjesto intervencije. Nakon prikupljenih inicijalnih saznanja od dviju zatečenih osoba, policajci u pratnji djelatnika Lučke kapetanije krenuli su u potragu za nestalom, pretučenom osobom.

Nakon punih pet sati potrage, na udaljenosti od 800 metara od obale, policajci su pronašli beživotno tijelo muškarca i na njemu vidljive ozljede koje upućuju na nasilnu smrt.

  • Na mjestu događaja policijski službenici provode očevid. Tijelo muške osobe prevezeno je na Odjel patologije u Opću bolnicu Zadar gdje će danas biti provedena obdukcija u cilju utvrđivanja uzroka smrti. Prema dosadašnjim saznanjima riječ je o nasilnoj smrti. U službene prostorije policije dovedene su dvije osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem, nad kojima policijski službenici, u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Zadru, provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti i relevantne činjenice ovog događaja – poručili su iz PU zadarske.

Što je bio okidač za obračun i je li smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela, intenzivno nastoje raspetljati zadarski kriminalisti. (jutarnji.hr)