Aktualno Županija

Kreću radovi na izgradnji i obnovi vodovoda na širem karlovačkom području

Potpisani ugovori vrijedni više od 150 milijuna kuna, no odmah nastali i problemi piše KAportal.

Vrijednost ugovora Grupe 2 iznosi 64 milijuna i 127 tisuća kuna, a s izvođačima su ih sklopili Vodovod i kanalizacija te Grad Karlovac.

Kreću gradnja i obnova vodovoda u sklopu projekta Poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Karlovac – Duga Resa pa je danas i potpisan ugovor s izvođačima. Kako nam javljaju iz Vodovoda i kanalizacije, radove na obje grupe izvodit će zajednica ponuditelja Aquaterm i Vodoprivreda.

  • Prilikom potpisivanja ugovora direktorica Vodovoda i kanalizacije, Katarina Malenica istaknula je zadovoljstvo uspješnim okončanjem postupka javne nabave, naglasila značaj poštivanja svih procedura, odredbi i pravila koja proizlaze iz ugovora za izvođenje radova, kao i ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava. Navela je kako očekuje kvalitetno izvođenje radova i u zadanim vremenskim okvirima. Predstavnici izvođača radova, Robert Pulez i Nada Štefanac zahvalili su se na ukazanom povjerenju, naglasak također stavili na kvalitetu i rokove u izvođenju radova, a na zadovoljstvo svih uključenih strana. Gradonačelnik Grada Karlovca, Damir Mandić istaknuo je koliko je važno poštivati sve procedure i rokove kod provedbe ovako velikih projekata s naglaskom na maksimalnu posvećenost i zajedništvo u njegovoj realizaciji, izvijestili su iz Vodovoda.
    Vrijednost ugovora Grupe 2 iznosi 64 milijuna i 127 tisuća kuna, a s izvođačima su ih sklopili Vodovod i kanalizacija te Grad Karlovac.

Obuhvaćaju radove na području Drežnika i Hrnetića, gdje će se izvesti kanalizacija i precrpne stanice, obnoviti vodovodna mreža te će se u pojedinom dijelu izvesti radovi i na obnovi prometnih površina, nogostupa i izgradnje oborinske odvodnje. Opširnije na KAportalu. (foto: FB ViK Karlovac)