PROMO

Vidimo se u Muscle Factory GYMu!

U našem je gradu nedavno otvorena teretana koja se prostire na 200 kvadrata i ima više od 20 sprava, tonu utega… Broj članova svakim danom sve više raste, ljudi su prepoznali kad je netko tko zna posao tu za njih  i vjerujemo da će još više napredovati. Vlasnik teretane je Aleksandar Aco Marjanović, koji smatra da ljudima treba prikazati neku zdravu priču i vjeruje da svatko može pronaći 2-3 sata tjedno da se posveti sebi, tko drugačije kaže – laže, kaže on. Plan mu je napredovati u poslovnom smislu i kao trener, atleta, nikad nije zadovoljan, uvijek uči nešto novo i teži nečem boljem. Iduće godine “uzima veliki zalogaj” za Europsko prvenstvo u Barceloni, zadnje godine kao junior.

Ima 21 godinu, juniorski je prvak u bodybuildingu. Pobijedio je  u juniorima na kupu Srbije i kupu Vojvodine ove godine u 4. mjesecu. Iza sebe ima 3 natjecanja, gdje je uz pomoć trenera Pedje Miloševića izlazio kao najmlađi junior pred 3.5 godine i osvojio brončanu medalju. Tri godine kasnije odlučili su  ponovno udružiti snage i osvajaju sva natjecanja. To mu je bila jedna velika odskočna daska u trenerskom poslu i radu teretane, završio je poznato bodybuilding učilište prof. Sisera, licencirani je fitness i bodybuilding trener. Do sada je radio trenerski posao online kojim se bavi i dalje, pripreme natjecatelja  i rekreativaca, mada mu je oduvijek želja bila imati svoju teretanu. Ima veliku strast prema tome, prošao je puno toga i isprobao, smatra da je iskustvo na prvom mjestu ispred svih diploma. “Uvijek se volim našaliti pa reći da koliko sam vremena proveo po bodybuilding forumima i konzultirao se, učio i čitao, da sam tako se lovio škole, bio bi doktor nauka. Nakon što sam ove godine završio natjecateljsku  sezonu, neke stvari su se posložile i odlučio sam otvoriti teretanu u Ogulinu. Svjestan sam bio rizika, pogotovo u ovo ludo vrijeme korone, ali opet nekako odlučan i vjerovao sam u to, jer smatram da grad zaslužuje imati pravu teretanu. To mi je bio cilj pružiti ljudima uslugu na jednom visokoj razini, koje se ne bi posramila ni puno teretana u velikim gradovima” – kaže Aleksandar Aco Marjanović.

Radno vrijeme teretane je od ponedjeljka do petka od 8-13 i od 17-22, a subotom 8-14. U Muscle Factory GYMu  održavaju i privatne treninge, te su na raspolaganju svima i vesele se novim članovima i novoj ekipi, a ovom prigodom  poručuju: Vidimo se u Muscle Factory GYMu!
Za dodatne informacije nazovite  0917863304, ili dođite u ulicu Ivane Brlić Mažuranić, na broju 8.

Instagram