Aktualno Kolumne Kruloteka

Krule – “…nek se sjaji jadna što je sve preživjela ovih dana.”

Samo da javim… živ sam… i to nakon 15 dana obostrane upale ušiju (to ne bi poželio ni mrskom neprijatelju). Vozio kreten po Dalmaciji spuštenih prozora pa se propuh naplatio preko ušiju. Majka te jebla, ka da mi je igle guralo u uši… takve boli ne doživjeh. Ko je imao upalu uva, zna sve… a sad to poduplaj jer su meni oba najebala.
Kad je to prošlo, reko sad će biti bolje… kad eto je… ka punica na nenadano… 3 dana crijevne viroze… znaš ono kad više ne kenjaš nego ti guzica ka fontana, samo voda izlazi… vele “Jedi prepečenac!”… koji prepečenac svetijebem, trebao sam jesti cementa i pijeska na žlicu, radio bi u fušu ka mikser-pumpa… srao bi pumpani beton marke 40. Kad sam nakon 3 dana prvi put prdnuo, rasplaka sam se od sreće jer sam dotad svaki pokušaj prđenja naplaćiva novim, čistim gaćama. Nikad nisam mislio da ljudsko biće može zasrat wc školjku do vrha njenog ruba. To iz guzice izlazi pod kutem od 180 stupnjeva. Sva sreća pa mi guzica ko talijanska kamp kućica jer da je uža, prošlo bi između nje i ruba školjke sve do plafona… a onda kreči. Prvi dan sam bio amater, iša na školjku češće neg Sanader na sud. Drugi dan već progovara iskustvo, čekam po par sati da se nabere… a kad se nabere, sjednem na školjku i sa 2 remena se preko nogu zavežem zanj… jer kad iz tebe to krene pod pritiskom od 20 bara… postoji šansa da ka neuspješno podvezan rođendanski balon letiš prostorijom uz identično ispuštanje zvuka.
Danas je prošla ta dijareja… sad sam s guzicom bio u autopraoni… provuka sam je na četke… viče ovaj “Oćemo voska?”… reko “Zalij je i voskom i onim sjajilom za gume!”… nek se sjaji jadna što je sve preživjela ovih dana.
Ništa… ajmo dalje