Aktualno Magazin Zabava

Dnevnik o kojem se priča: Liječnica pričala o cijepljenju, ali svi su gledali iza njenih leđa

Dok je novinarska ekipa snimala razgovor s ravnateljicom bolnice, iza nje je u kadar ušla medicinska sestra i počela se skidati

‘Plaćajte TV pretplatu, može se tu svašta vidjeti’, glasio je možda i najslikovitiji od komentara nakon što je detalj iz dnevnika RTS-a postao hit na društvenim mrežama.

Naime, televizijska ekipa je intervjuirala ravnateljicu KBC-a ‘Bežanijska kosa’ u Beogradu koja je govorila o nužnosti cijepljenja, kad ja u kadar iza nje ušla medicinska sestra i počela se skidati kao da se priprema za cijepljenje.

Medicinska sestra prilično izraženih atributa, sjela je za stol u ordinaciji te, čini se posve nesvjesna TV kamere, raskopčala i skinula kutu ispod koje nije nosila ništa osim grudnjaka. Potom je namjestila svoju kovrčavu crnu kosu i tako polugola nastavila sjediti dok se ispred nje odvijao intervju s ravnateljicom.

Društvene mreže smjesta su se užarile od komentara. Mnogi su rekli da je ovo sigurno najgledaniji dnevnik u povijesti, a drugi su kazali kako su ovakve scene primjerenije trećem, nego središnjem dnevniku. No svi se slažu da je ovaj prilog bio najbolji poziv za cijepljenje. (jutarnji.hr)