Aktualno Županija

U Karlovcu se kralo- otuđen bicikl i alkohol

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Vojnić) i četiri prometne nesreće od kojih jedna s lako ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom.

Krađe na području grada Karlovca
U Policijskoj postaji Karlovac jučer je zaprimljena prijava 73-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 19. lipnja do 15. srpnja iz zgrade u gradskoj četvrti Novi Centar u Karlovcu otuđio bicikl u vrijednosti većoj od 1000 kuna.
Također, zaprimljena je i prijava tvrtke da je nepoznati počinitelj tijekom noći s 31. kolovoza na 1. rujna u gradskoj četvrti Rakovac u Karlovcu, s palete otuđio paket alkoholnih pića.

Isključen iz prometa zbog vožnje pod utjecajem alkohola
Policijski službenici su jučer 1. rujna u Karlovcu utvrdili da 33-godišnjak upravlja osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,00 g/kg. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.