Aktualno OG sada Ogulin

U Ogulinu se narušavao javni red i mir, u Dugoj Resi kralo

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Ogulin) i tri prometne nesreće od kojih su dvije s lako ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom. Od događaja izdvajamo sljedeće:

Krađe alata
Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 43-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 8. do 9. rujna na području Barilovića provalio u vozilo i otuđio bušilicu, stolarske stege i drugo u vrijednosti više tisuća kuna.
Također je zaprimljena i prijava 42-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj iz dvorišta na području Duge Rese otuđio kutiju s alatom u vrijednosti većoj od 1000 kuna.

Upravljao automobilom pod utjecajem alkohola
Policijski službenici su noćas u Karlovcu utvrdili da osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,78 g/kg upravlja 40-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.