Aktualno OG sada Ogulin

Nove prostorije Udruge “Krstokljun”

U nazočnosti gradonačelnika Dalibora Domitrovića, njegova zamjenika Daniela Vukelje, predsjednika Gradskog vijeća Marinka Hermana i drugih gostiju i prijatelja, upriličeno je službeno otvorenje obnovljenih prostija Udruge Krstokljun, kraj “crvenog” igrališta.

Nazočne je pozdravio predsjednik Udruge Damir Jurković, naglasivši da su uz potporu grada i donatora uspjeli sanirati prostorije, koje su nekad bile u vrlo lošem stanju. Udruga djeluje od 2004. godine, a on joj  je na čelu od 2006. i trudio se svih tih godina osigurati bolje uvjete za rad članova Udruge.

Gradonačelnik Dalibor Domitrović, koji je službeno otvorio novouređene prostorije, napomenuo je kako jedna mala udruga može biti velika, te izrazio zadovoljstvo što su uspjeli radove privesti kraju. Podsjetio  je na njihov rad i trud, zaključivši da su oni prepoznali Ogulin, a i Ogulin je prepoznao njihov rad, koji se vidi na njihovim izložbama, koje se otvaraju u raznim prigodama. Jedna od njih je i Dan grada, pa se i ove godine  u Parku kralja Tomislava može pogledati izložba ptica.