Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Pedagoginja na koju huška Bernarda Jug: ‘Kad skupim novac, privatno ću je tužiti’

Pedagoginja škole nije htjela previše komentirati video u kojem je Bernarda Jug naziva ”četnikušom, ubojicom, zlostavljačicom”. Jug je prijavila i ravnateljica zabočkog CZSS-a zbog uznemiravanja
‘Zagorska sotona’, ‘zločinac’, ‘ubojica’ i ‘zlostavljačica’…

Tim zastrašujućim huškačkim rječnikom prozivala je Bernarda Jug pedagoginju škole u Krapinskim Toplicama.

Pisali smo već o Bernardi Jug, učiteljici iz virovitičke škole koja otvoreno huška na učitelje, pedagoge i ravnatelja škole u Krapinskim Toplicama gdje otac danima odbija pustiti sina u školu s maskom.

 

U jednom videu Bernarda Jug je svoje pratitelje izravno huškala protiv djelatnika Osnovne škole u Krapinskim Toplicama, a ponajviše pedagoginje. U 24-minutnom video od svojih pratitelja tražila je da je traže po društvenim mrežama i da joj pišu.
– Googlajte i tražite ima li A. B. profil pod pravim imenom i pišite joj. A. B. je pedagoginja koja je gora od četnika. Mi se čudimo četnicima što su radili u ratu, silovali i klali Hrvate, a gledajte ovo u školi. Jedna pedagoginja stoji na vratima tokom cijelog odmora i ne pušta dijete iz učionice na wc – rekla je, između ostalog, Jug u svom videozapisu.

Kontaktirali smo i pedagoginju koja nam je rekla da je upoznata sa spornim videozapisom, ne želeći previše komentirati cjeloukupnu situaciju. No, kazala je kako uskoro planira podignuti tužbu protiv Bernarde Jug.
Već ju je prijavio Centar za socijalnu skrb
– Kad skupim novac za odvjetnika onda ću podići, jer može ići samo privatnom tužbom. Ne znam koje su ovlasti policije i pravnog sustava i ne želim u to uopće ulaziti niti o tome razmišljati – kratko nam je rekla dodajući da ne želi sudjelovati u svemu tome.

Podsjetimo, ravnateljica zabočkog centra za socijalnu skrb Tanja Cujzek prijavila je Bernardu Jug zbog uznemiravanja.

– Poruke koje je ona objavljivala na svojem profilu, kao i poruke koje su objavljivali njezini sljedbenici, ali i sadržaji mailova koji su bili upućeni i na moj mail, kao i na službeni mail CSS-a uznemirili su i mene i djelatnike. Na policiji je da procjeni ima li u njima elemenata prijetnje i nije na meni da to ocjenjujem. Policija je izuzela sve te poruke i mailove – rekla je Cujzek. (24sata.hr)