Aktualno Županija

“Projekt Petračić osuđen je na politički neuspjeh!”

“Nakon što je po treći puta izgubio izbore i neuspješno, a što su pokazali i zadnji lokalni izbori produljivao ostanak na političkoj sceni Davor Petračić izašao je iz politike, ali se jeftinim politikanstvom nije prestao baviti. Tri mjeseca nakon izbora odlučio je izvaditi metak iz ormara i još jednom optužiti kako kaže „nekog iz HDZ-a „ za prijetnje smrću, odnosno slanje smrtonosnih poruka” navodi se u priopćenju koje smo dobili iz HDZ-a Karlovac, a u kojem se dalje ističe:

“Gospodin Petračić od kad je u politici podmeće i insinuira. Kao i tada i danas držimo važnim da nadležne institucije učine sve kako bi što prije otkrile počinitelja, inače se otvara prostor za razna nagađanja i špekulacije što nije dobro za demokratsku kulturu i politička sučeljavanja.
Gospodin Petračić do sada je doživio tri izborna neuspjeha i to je jedini utemeljeni razlog njegova odlaska iz politike. No, s time se očito i dalje ne može pomiriti pa svoje izborne neuspjehe želi pretvoriti u uspjehe i na krilima HDZ-a otići u političku „mirovinu“.
Još jednom odlučno kao i prije tri mjeseca odbacujemo neutemeljene optužbe da „netko iz HDZ-a“ ima bilo kakve veze s zastrašujućom prijetnjom smrću.
Projekt Petračić osuđen je na politički neuspjeh!” piše u priopćenju koje potpisuje predsjednik GO HDZ-a grada Karlovca Damir Mandić.