Aktualno OG sada Ogulin

Saniran crpni blok na izvorištu Vrelo u Jasenku

Temeljem zahtjeva Nenada Vukadinovića, predsjednika MO Jasenak, a uz sudjelovanje Nevena Vujnovića,  saniran je po nalogu gradonačelnika Ogulina Dalibora Domitrovića crpni blok na izvorištu Vrelo u Jasenku, zbog čije dotrajalosti je učestalo dolazilo do prekida u vodoopskrbi ovog naselja. Nakon ove sanacije opskrba vodom će biti stabilnija.
Radove je izvodila tvrtka Vodovod i kanalizacija, a vrijednost radova iznosila je 50 tisuća kuna. Iz ove tvrtke zahvaljuju građanima Jasenka na strpljenju tijekom izvedbe radova zbog čega je dolazilo do prekida u vodoopskrbi.
Kako bi građanima Jasenka u što kraćem roku omogućili kvalitetnu dopremu pitke vode Grad Ogulin i gradska tvrtka Vodovod i kanalizacija nastoje preuzeti nadležnost nad vodoopskrbnim sustavom ovog naselja. Na tome već duže vrijeme intenzivno rade gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović i direktor tvrtke Vodovod i kanalizacija Bojan Prebežić, a u dogovoru s investitorom u kompleks HOC Bjelolasicu, Hrvatskim vodama i Hrvatskim olimpijskim odborom koji je još uvijek vlasnik izvorišta.