Aktualno Magazin Zabava

Slavonac iz ‘Supertalenta’ se ne obazire na komentare žirija: Bio sam dobar, svidjelo se i publici!

Slavonski glumac amater Goran Vuković isprva je svojim monolozima nasmijao žiri, ali su zaključili da su njegovi tekstovi prevulgarni za ‘Supertalent’. To je razljutilo i njega i mamu koja mu je bila pratnja
U zadnjoj epizodi ‘Supertalenta’ gledatelji mogli uživati u više zanimljivih talenata, od razbijanja oraha stražnjicom do plesa na šipci u zraku. Jedna od točaka koja se istakla bila je glumca amatera Gorana Vukovića (38) iz Babine Grede.
Unatoč tome što je od žirija dobio loše kritike, sam je zadovoljan nastupom.

 

– Bilo mi je žao, ali kada sam promislio, bio sam okej i ponosan! Publici se svidjelo isto kao i voditeljima, Frano i Igor su legende i super ljudi od njih sam dobio pohvale i podršku, kao i od obitelji! – izjavio je za Novu TV.
Goran je žiriju ispričao dva monologa koji su dobro krenuli, ali su na kraju glumcu “zaradili” čak tri iksa. Jedino mu član žirija Davor Bilman (46) nije dao X, jer je htio čuti kako će točka završiti.
– Smiješno je krenulo, ja sam se čak veselio, čak sam vas u jednom trenutku pomislio zamoliti i onu (priču) od pola sata da čujemo. Onda je malo otišlo onako, nije smiješno više. Da se samo govori nešto vulgarno da bi time bilo smiješno pa mi onda postane malo gadljivo. Isključivo glumite samo tu rimu, ne samu radnju i kao da pjevate – komentirao je izvedbu glumac Janko Popović Volarić (41).

Njegov nastup na YouTubeu pogledan je više od 100.000 puta, a mišljenje gledatelja je podijeljeno. Neki se slažu sa žirijem i njihovim komentarima, a drugi ih zovu ‘ljigavim’ i kažu kako ne razumiju bećarce.
Gorana je na show prijavila njegova majka, s kojom živi i koja mu je bila pratnja.

– Toliko je divan kao glumac da ga ne može nitko iz sela zamijeniti, probali su – najavila ga je mama prije izvedbe.

 

Komentari žirija nisu uzrujali samo Gorana, koji se krenuo svađati s žirijem i upadati im u riječ, već i njegovu majku. Tako je opsovala Maju Šuput Tatarinov (42). Ipak, to nije bilo sve od mame Vuković, koja je nakon svega odlučila izaći na pozornicu i ‘uljepšati sve’ pjesmom.
– Meni je početak bio vrlo zabavan, međutim ono što mi se najviše nije svidjelo je ta metamorfoza vaše osobnosti. Dakle, na početku ste bili simpatičan performer, sada ste postali jedan bezobrazan čovjek koji jednom profesionalnom glumcu ne da doći do riječi da vam argumentira nešto s tehničke strane u vašoj izvedbi. Da postoji još jedan X, od mene bi ga dobili, ali već ste dobili jedan, pa ćemo se morati zadovoljiti s tim – rekla je Martina Tomčić (46).(24sata.hr/foto:NovaTV)