Aktualno Sport

Cipar – Hrvatska, stigli sastavi

Hrvatska nogometna reprezentacija igra večeras kvalifikacijsku utakmicu za svjetsko prvenstvo protiv Cipra. Vatreni su stigli su na stadion Aek Arena u Larnaki.
Objavljeni su i sastavi: Cipar: Michael – Andreou, Storeiou, Ioannou – Psaltis, Artymatas, Kastanos, Avraam – Pittas, Sotiriou, Papoulis

Hrvatska: Livaković – Stanišić, Ćaleta-Car, Gvardiol, Sosa – Brozović, Modrić, Kovačić – Vlašić, Kramarić, Perišić

Četiristo hrvatskih navijača pristiglih iz svih krajeva Hrvatske uvjereni su u pobjedu protiv 103. reprezentacije svijeta i u još jedan korak prema Katru, rekao je HRT-ov novinar Ivan Dorian Molnar u Vijestima u 17 sati.
Istaknuo je da u Larnaki vlada sjajna atmosfera, te da je puno veća euforija kod hrvatskih navijača nego među domaćim stanovništvom.


Izbornik Zlatko Dalić najavljujući utakmicu rekao je da očekuju tešku utakmicu, te da se ne smiju opustiti.

– Znamo da je teško bilo u Rijeci kad smo dobili 1:0. Moramo biti spremni na to, Cipar je dobio Sloveniju ovdje, izvukao je bod protiv Slovačke, ima kvalitetu, znamo što nas čeka, rekao je Dalić.

Hrvatska će biti oslabljena zbog neigranja Dejana Lovrena i Josipa Juranovića koji su igrali zadnje dvije utakmice. Otpao je i vratar Ivica Ivušić, a nema ni Mislava Oršića. Ostali igrači su zdravi. (hrt.hr)