Aktualno OG sada Ogulin

Sinoć u Ogulinu -pod utjecajem alkohola od 2,04 g/kg upravljao 34-godišnjak, koji je prethodno prouzročio prometnu nesreću

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i četiri prometne nesreće od kojih jedna s lako ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom.

Kaznom zatvora i zaštitnom mjerom kažnjen još jedan recidivist u prometu
Jučer 8. listopada na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog doveden je 37-godišnjak koji je 7. listopada zaustavljen u Ogulinu, za kojeg je utvrđeno da je upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,87 g/kg. Nadležni sud mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 22 dana i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja vozilom „b“ kategorije koja će se izvršiti nakon stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima.

U Karlovcu i Ogulinu upravljali vozilom pod utjecajem alkohola
Jučer u večernjim satima u Karlovcu, policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,74 g/kg upravlja 54-godišnjak. Također jučer u večernjim satima u Ogulinu, policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,04 g/kg upravlja 34-godišnjak, koji je prethodno prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom. Vozači su isključeni iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebnu prostoriju policije. Zbog počinjenog prekršaja vozači će biti sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.