Aktualno Županija

HDZ-ovsko uhljebljivanje dobilo novu dimenziju! Turković kao v.d. ravnatelja ŽUC-a raspisao natječaj za savjetnika ravnatelja i na njemu dobio posao

-Do mirovine će savjetovati Bebića?! – o još jednoj bizarnoj priči o ŽUC-u piše KAportal.

Stjepan Turković novi je savjetnik ravnatelja Županijske uprave za ceste i vjerojatno će mirovinu čekati na solidnoj plaćici u ovoj županijskoj ustanovi. No dolazak za ovo radno mjesto vjerojatno će ući u anale kao otvaranje nove dimenzije HDZ-ovskog uhljebljivanja u gradu Karlovcu.

Turković je, naime, kao v.d. ravnatelja ŽUC-a u kolovozu raspisao natječaj za savjetnika ravnatelja da bi se na njega i javio još u vrijeme dok je formalno bio v.d. s obzirom da je rok za prijavu bio svega osam dana od raspisivanja. Ostalo znamo, nakon što je razriješen dužnosti na njegovo je mjesto došao njegov stranački kolega i netom razriješeni predsjednik Upravnog vijeća ove ustanove Darko Bebić.

Ovog puta dva kandidata

  • Vezano za vaš upit u vezi natječaja za mjesto savjetnika ravnatelja možemo potvrditi da je Županijska uprava za ceste raspisala natječaj za izbor savjetnika obavljen 25. kolovoza 2021. godine te da se na natječaj prijavilo dvoje kandidata. Nakon provjere i obavljenih usmenih razgovora, donesena je odluka o izboru gospodina Stjepana Turkovića, odgovorili su u ŽUC-u na naš upit, uz opasku da je “navedeno radno mjesto u sistematizaciji ŽUC-a postojalo od ranije”. Da je upravo Turković potpisao raspisivanje natječaja na koji se potom sam javio i dobio posao, može se provjeriti na web stranici ŽUC-a. Cijelu priču pročitajte na KAportalu.