Aktualno Magazin Zabava

Godinu i pol od poroda odvažila se na opasan podvig, no unatoč tome nije se nadala onom što je uslijedilo: ”Je li ovo šala?”

Tetiana Kundyk je balansiranjem na žici oduševila gledatelje i žiri showa “Supertalent”, a dobila je i zlatni gumb.
U trećoj emisiji nove sezone showa “Supertalent” pao je i treći zlatni gumb, a dobila ga je Ukrajinka Tetiana Kundyk.
Ovo joj je bio prvi nastup nakon poroda, ima sina starog godinu i pol, pa je bila pod posebnim pritiskom, no to se uopće nije vidjelo na pozornici.
U showu je izvela opasnu, ali i originalnu točku balansiranja na žici kojom je oduševila žiri i publiku, a njezin nastup svi su pratili bez treptanja.

“Wow, ne znam kako ste to uspjeli, čestitam, nevjerojatan nastup, bravo”, komentirala ja Maja Šuput.

“Meni je nekad problem hodati ravno, a ovo, kao što je Maja rekla, wow”, uzbuđeno je dodao Janko Popović Volarić.
“Ne samo da je divno, nego je zapanjujuće i prekrasno, pokreti su vam elegantni”, složila se s kolegama iz žirija Martina Tomčić.

No točka je ipak najviše zadivila Davora Bilmana koji je Tatyani dao zlatni gumb. Po njezinom izrazu lica, bilo je jasno da to nije nešto čemu se nadala. “Je li ovo šala?”, čak je zapitala u jednom trenutku, a kada je shvatila što se dogodilo, spremno je dočekala Bilmana u zagrljaj. Nakon prolaska u showu vratila u London gdje živi s obitelji, a inače je Ukrajinka.

Tetiana je još kao djevojčica počela plesati u cirkusu gdje je razvijala svoj talent. Iako su njezini roditelji mislili da će kao djevojčica odustati od toga, ona još uvijek radi u cirkusu sa svojom obitelji. Nastupala je u kazalištima, parkovima i kabaretima, a njezina je točka posebna po tome što je prepuna pokreta i nema čvrsti oslonac, pa u bilo kojem trenutku može pasti. Iako je, kako kaže, pala milijun puta, smatra da ima talent za ponovno ustajanje jer se nikada ne predaje. (dnevnik.hr)