Aktualno Županija

Dugoreško Komunalno od ponedjeljka bez direktora

Tko nakon Klokočkog? pita se Radio Mrežnica.

Prije kratkog vremena iz Komunalnog je otišao i Ivan Klokočki mlađi, direktorov sin i to na poziciju voditelja aglomeracije u karlovački VIK

Hoće li na čelu dugoreškog Komunalnog poduzeća i dalje biti dosadašnji direktor Ivan Klokočki ili stiže novo ime, pitanje je koje ovih dana izaziva veliki interes u gradu na Mrežnici.

Klokočki koji je prije 4 godine stigao na čelo poduzeća koje nije bilo u predobroj poziciji, tijekom mandata je odmah “iskočio” projektima, a što je još bitnije, realiziranim poslovima Komunalnog. Od niza “povučenih” kilometara novog vodovoda, do otvaranja vodo-bušotina, suradnje s Hrvatskim vodama i slično, investicijama i smanjenim gubicima tvrtke, na sjednicama vijeća žustro je objašnjavao sve poteze i upite i kao direktor vrlo transparentno objašnjavao svoj rad. Ovog petka ističe mu mandat, no natječaja za novog direktora još nema.

Za sad je posve nejasno zbog čega je vlasnik, odnosno Grad Duga Resa, propustio na vrijeme raspisati natječaj pa je tako tvrtku, koja je u višemilijunskom projektu aglomeracije, ostavio bez prvog čovjeka od ponedjeljka. Prema riječima gradonačelnika Tomislava Boljara do petka će sve biti jasnije, ali kako kaže, zbog fer odnosa ne želi prije izlaziti s bilo kakvim informacijama. Opširnije na Radio Mrežnica.