Aktualno PROMO

“Kod nas u “Zaželi” se slave i rođendani…”

Vrijedne zaposlenice projekta „Zaželi II – Grad Ogulin“, uz svoj opis posla kao gerontodomaćice, preuzele su čak i neke uloge koje nisu u opisu posla, a vezano uz svoje korisnike. Naime, one zajedno sa njima dijele mnoge zajedničke trenutke, poput članova obitelji. Tako su mnoge od njih svojim korisnicima upriličile proslave rođendana, imendana i slično. Bude tu kolača, torti, cvijeća, raznih poklona, suza radosnica…
“Teško je opisati veselje i sreću korisnika na tu poklonjenu pažnju i trud naših gerontodomaćica, koje ih i inače redovito posjećuju i vode brigu o njima i njihovom kućanstvu. Skladnost između naših zaposlenica i njihovih korisnika je već duže poznata, te naši korisnici njihov dolazak iz dana u dan sa veseljem i željno iščekuju. Ponekad su tu pozivi i vikendom izvan radnog vremena, tek iz razloga da im se njihove gerontodomaćice malo jave i pitaju ih kako su.
Razdraganost i sreću naših korisnika možete pogledati u galeriji fotografija koje smo fotografirali povodom njihovih proslava”-kažu nam zaposlenice na projektu.
Projekt „Zaželi II – Grad Ogulin“ je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, u vrijednosti 2.300.400,00 kn.