Aktualno Sport

Najava sporta za ovaj vikend

I ovaj vikend u Ogulinu bit će bogat sportskim događanjima.
RUKOMET
Rukometaši Ogulina, nakon prva dva kola vode na tablici s obje pobjede, koliko imaju još Arena iz Pule i Zamet II, a u 3.kolu u subotu u 19,30 ugostit će u ogulinskoj sportskoj dvorani upravo drugu momčad riječkog Zameta.
NOGOMET:
U nedjelju se igra 9.kolo 1. Županijske lige, a nogometaši Ogulina gostuju u Karlovcu kod Korane. U 8.kolu 2. Županijske lige u nedjelju u 16,00 sati Dobra igra u Sv.Petru protiv Kupe iz Donjeg Mekušja, Oštarije će ugostiti Petrovu Goru, a Plaški Šišljavić.
KUGLANJE:
U subotu počinje i bogat kuglački vikend: Kuglačice Ogulina će u 4.kolu 2.HKL zapad ugostiti ekipu Goranina iz Delnica, utakmica se igra u kuglani Klek u subotu u 10 sati, u 1.B HKL jug Klek će u subotu u 17 sati ugostiti momčad Crikvenice. U 6.kolu 2.lige zapad Policajac će u nedjelju gostovati u Otočcu kod Vatrogasca, a Obrtnik će ugostiti u nedjelju u 17 sati u kuglani Klek momčad Rakovice. U prvenstvu 3.lige, skupina Karlovac-Lika, u 4.kolu 3.HKL zapad, skupina Karlovac-Lika, u nedjelju u 10 sati u kuglani Klek igra se ogulinski derbi začelja između Željezničara branitelja i Euphorie, a Poštar u subotu gostuje u Karlovcu kod Mantinele.
Pored ovih seniorskih klubova, ovaj vikend brojne nastupe imat će mlađe ekipe nogometnih, košarkaških i teniskih klubova,