Aktualno Kolumne Kruloteka

Bloger Krule – “Krumpir, kila 6 kuna. Reko “Što 6?”… vele “Nije rodio ove godine!””

Znao sam da će cijene divljati još prije par mjeseci kad mi je “nevina” baba na placi jednu tikvicu prodala za 12 kuna. Pod ovo “nevina” mislim na njen izraz lica i stil odjevanja. Na oko izgleda brižna i kruha gladna a zapravo, za nju je Joca Amsterdam gola kurčina. Ja bio na bankomatu, imao novčanicu od 200 kuna. U jutro u 7 sati kupovat nešto s novčanicom od 200 kuna, svima tlak skače jer nemaju za kusur… al zato “nevinu” babu amsterdamku živo zaboli kurac. Kad je rekla nako skrušeno “Tikvica ti je sinko 12 kuna”, ja reko “evo bako nažalost imam 200 u komadu”… i mislim si kako će me poslat da negdje usitnim… al ma kaki. Onako “nevina” izvuče iz pregače novčanik ka leptir nož, deblji neg u Sanadera, kad ga iz zgloba polukružno otvorila, vjetar me plahno po obrvama pošto kose nemam. U novčaniku nema valute kakve nema, dolara, japanskih jena, drahmi, maraka njemačkih, pički materini… ja je gledam, ova u 2 poteza izvadi kusur… uvali mi i tikvicu i pare… te nastavi sjedit na nekoj gajbi s onom snuždenom facom ka da nije jela 40 dana i vode pila 5 dana a ti si SINKO jebi mater. Sve što prodaje viče da je domaće a iz džepa joj viri otpremnica s veletržnice.
One cherry rajčice, neki dan sam jedno pakiranje platio 16 kuna… i vele “Kokain je skup”. A što skup svetijebem, daj ga kilu, na kruv da ga mažem.
Krumpir, kila 6 kuna. Reko “Što 6?”… vele “Nije rodio ove godine!”… pa majku ti jebem, ja već 20 godina slušam kako krumpir nije rodio. Žene da dvajs godina ne rađaju ne bi bilo maturanata… a krumpira svake godine ima, mada ne rađa. Fenomen jebem te živote!
Mandarine, 2ipo kile na placi = 25 kuna. Znači 1 tona = 10 000 kuna
Znači šleper sa 24 palete mandarina = 240 000 kuna.
Pa jebo ti doktora Uda iz one serije klinika Švarcvald, on tolko nije zarađivao ka preprodavači mandarina. Inače mandarine 1. klasa… moš mislit… zelene ka treće svjetlo na semaforu… kisele ka bračna prijevara, zagrizeš ju, usta ti se suze ka šupak kad nanjuši ljuti feferon. Jebo ti voće koje kad jedeš, od kiselosti slažeš sumnjičavu facu… znaš ono kad očima škiljaš i nikom ne vjeruješ? – e taka faca.
A bogami i ja ću od sad drugačije. Do sad sam opelijandera prodavao za 400 eura… od sad ga nedam ispod 350!… id u pm i sve