Aktualno Županija

U subotu radionica na temu: “Prevencija mentalnog zdravlja za vrijeme pandemije COVID 19“

Udruga za oboljele od ME, disautonomije i fibromialgije poziva građane grada Karlovca na besplatnu radionicu po nazivom: “Prevencija mentalnog zdravlja za vrijeme pandemije COVID 19“.

Cilj radionice pružanje je psihološke podrške članovima drugih udruga koje okupljaju oboljele od rijetkih i kroničnih bolesti na području grada Karlovca te očuvanje mentalnog zdravlja za vrijeme pandemije.

Sudionici radionice dobit će nekoliko alata kojima će moći ojačati svoju psihološku otpornost u odnosu na pandemiju. Radionica je osmišljena kao kreativna i zabavna, a odvijat će se kroz predavanje i interaktivne vježbe. Radit će se u velikoj grupi, maloj grupi i u parovima. Koristit će se kreativne tehnike, art terapija kao i na tijelo orijentirana psihoterapija.

Radionicu će održati Sandra Karabaić, socijalna pedagoginja – psihoterapeutkinja sa sedamnaestogodišnjim iskustvom rada u prevenciji mentalnih poremećaja i bolesti u privatnoj praksi. Voditeljica je i sama članica udruge i oboljela je od kronične bolesti.

Radionica će se održati u subotu 23. listopada 2021. godine, od 10:00 sati u prostorijama Društvenog centra „Prostor(i)ja“ na adresi Mije Krešića 4 u Karlovcu.

Radionica je organizirana u tri bloka po četrdeset i pet minuta.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je ispuniti prijavni obrazac: https://forms.gle/HxU4GpzBAoUSGTV86