Aktualno Sport

Rezultati rukometnih utakmica

2.HRL zapad, 4.kolo:
DUBOVAC GAZA – OGULIN 24:23 (10:11)
Rukometaši Ogulina nakon početne tri pobjede, zabilježili su prvi poraz u prvenstvu 2. Hrvatske lige zapad: u nedjelju su u Karlovcu nakon velike borbe izgubili minimalno, sa 24:23 od momčadi Dubovac-Gaza.
Prvo poluvrijeme je bilo izjednačeno, momčadi su se smjenjivale u vodstvu, no u završnici je Ogulin poveo sa 11:9, ali se na odmor otišlo s vodstvom od 11:10. I u nastavku se vodila vrlo izjednačena borba, no Karlovčani su minutu i pol prije kraja poveli sa 24:22 i uspjeli sačuvati prednost, iako je Ogulin smanjio na 24:23, a u posljednjim sekundama umalo iskorisrio napad za izjednačenje.
Momčad Ogulina igrala je u sastavu: David Kučinić, Josip Vučić i David Stipetić – vratari, Tin Ivan Brozović 2, Tomislav Mihelić, Toni Puškarić 1,
Antonio Drašković, Mihael Kosanović 3, Dino Boban, Marko Poljak 1, Andrija Gaši 1, Luka Turković 6, Filip Gašparović 1, Kristijan Matijašić, Andrija Poljak 8.
Nakon prva 4 kola Ogulin vodi na tablici sa 6 bodova, koliko imaju još Arena iz Pule, Zamet II i Dubovac-Gaza, a u 5.kolu igraju u Ogulinu protiv druge momčadi premier-ligaša Karlovca, koji je trenutno posljednji, deseti bez bodova.

1.Hrvatska kadetska liga (U17), 2.kolo:
Naredno kolo naši rukometaši igraju za dva tjedna u Labinu protiv Pule i Labina.

 

1.HRL djevojčice U-12, 1.krug
VINODOL – OGULIN 20:35
OGULIN – GOSPIĆ 18:46
Ženski rukometni klub Ogulin odustao je ove sezone od seniorske 3.HRL zapad zbog nedovoljnog broja igračica, no zato su brojne one mlade i najmlađe rukometašice Ogulina. Ovog vikenda nakon duge korona-stanke napokon su zaigrale 12-godišnjakinje u prvenstvu 1.Hrvatske regionalne lige u kojoj igra čak 7 ekipa, a prvi krug odigran je u Gospiću.
Prvu utakmicu protiv vršnjakinja Gospića djevojčice su izgubile rezultatom 46:18, ali su u drugu utakmicu nakon početnog straha i nedostatka koncentracije, ušle spremnije i pobijedile ekipu Vinodola rezultatom 35:20.
Za ekipu Ogulina igrale su Nika Belančić, Marta Domitrović 18, Morena Mudrić 6, Katja Vranić 3, Katja Dujmić 1, Dora Zildum 6, Iva Bacanović 5, Nika Delić 7, Eva Bertović 7, Ivona Ivaniš, a ekipu su vodili treneri Ana Vranić i Zlatko Blašković.