Aktualno PROMO

CIAK Auto i u Ogulinu

S preko 20 godina prisustva u svijetu autodijelova CIAK Auto se istaknuo kao jedna od vodećih domaćih tvrtki koja se bavi uvozom, prodajom i distribucijom autodijelova OE kvalitete renomiranih svjetskih proizvođača.

Kroz maloprodajnu i veleprodajnu mrežu kupcima nudimo najširi izbor originalnih i zamjenskih autodijelova. U asortimanu nudimo više od 1.500.000 artikala osobnog i gospodarskog programa autodijelova, između ostalog široku paletu ulja i maziva, guma, auto opreme i akumulatora.
Snagu CIAK Auta čini više od 600 djelatnika, koji svojim predanim radom i profesionalnošću promiču kvalitetu usluge. Komercijalna mreža prodajnih predstavnika stalnom prisutnošću na terenu omogućava brzu dostupnost informacija o ponudi proizvoda i usluga. Distribuciju robe vršimo vlastitim voznim parkom koji broji više od 150 dostavnih jedinica.


Također smo prva kompanija koja je u Hrvatskoj u svijet autodijelova uvela program vjernosti i kartice pogodnosti. Učlanjenje u program je potpuno besplatno, a ovisno o potrošnji putem CIAK Auto kartice pogodnosti mogu se ostvariti mnogobrojni popusti pri svakoj kupnji u maloprodajnim trgovinama tvrtke C.I.A.K. Auto kao i putem naše web trgovine, kao i mnogobrojne druge pogodnosti koje se izmjenjuju ovisno o sezoni i akcijama za naše članove.
CIAK Auto uistinu nudi sve za Vaše vozilo.

Uz postojeće 52 lokacije diljem zemlje, od sada nas možete pronaći i na novoj adresi: Otok Oštarijski 50H u Ogulinu i uvjeriti se u našu široku ponudu. Posjetite nas svakim radnim danom od 08:00 do 17:00 sati i subotom od 08:00 do 13:00 sati ili nas kontaktirajte telefonom na broj 047/640-288.