Aktualno OG sada Ogulin

“Vještice” na Kneji održale skupštinu

Na Kneji je sinoć održana redovna  godišnja skupština Moto kluba Vještice. Okupili su se članovi kluba, njihovi prijatelji i sponzori, koje je pozdravio predsjednik kluba Toni Vuković.

Nakon izbora radnih tijela, podneseno je izvješće o radu u proteklom periodu. “Vještice” su posebno ponosne na akcije uređenja kojima su nastojali oplemeniti ovaj sportsko rekreacijski centar, redovito su kosili prostor Kneje, a podsjetili su i da je tijekom prošle  godine postavljena spomen ploča Radmili i Josipi Špeharu.

Lani zbog pandemije nije održan moto susret, ali je to učinjeno ove godine i to na veliko zadovoljstvo i domaćina i gostiju.

Nedavno su, pak, prionuli na posao gradnje pečenjare i natkrili prostor, za što su sponzorima i svima koji su  u tom poslu sudjelovali, uručene zahvalnice. Zahvalnice su primili i ostali predstavnici tvrtki, ustanova i udruga s kojima “Vještice” uspješno surađuju, a posebno su zahvalili Udruzi žena, koja im je i za moto susret i za ovu prigodu, ispekla ogulinsku masnicu.
Nazočne su pozdravili i poželjeli im daljnji uspješan rad  Darko Pribanić, potpredsjednik Sportske zajednice grada Ogulina, a potom  i zamjenik gradonačelnika Daniel Vukelja.

Skupština je završena zajedničkim druženjem, uz kotlovinu koju su pripremili članovi Moto kluba.

Posljednje brzinske pripreme za skupštinu