Aktualno OG sada Ogulin

Ogulinska Gimnazija nastavlja zanavljanje učionica i opreme

U ogulinskoj Gimnaziji i strukovnoj školi “Bernardina Frankopana” nastavljaju sa zanavljanjem učionica i opreme. Kako su izvijestili, ovaj put na red je došao kabinet za Hrvatski jezik te kabinet društveno-humanističkih predmeta za koje su nabavljene nove školske klupe i stolice.

“Učionice su prostor u kojem učenici provode najviše vremena te se trudimo stalno ulagati u školski namještaj potreban za njihov rad. Nakon radova na brušenju i lakiranju parketa, nove klupe i stolci dodatno će prostor učionica učiniti ljepšim.” – poručili su na službenoj Facebook stranici škole.

Inače, dok su učenici odmarali tijekom zimskih školskih praznika, u školi su ipak imali pune ruke posla. Dane bez nastave u školi su iskoristili za brušenje i lakiranje parketa u većem broju učionica. Brušenje i lakiranje parketa, kako navode, započeli su još za vrijeme ljetnih praznika, a ovo sada je samo nastavak koji će većini učionica škole dati osvježeni izgled. Sredstva je osigurala Karlovačka županija, koja je ujedno i osnivač ove ogulinske škole. (Info/foto: Facebook GISŠBF)