Aktualno Sport

Tenis – dvoransko prvenstvo Hrvatske do 12 i do 16 godina

HEP Dvoransko prvenstvo Hrvatske do 12 godina
U Zagrebu se igralo dvoransko prvenstvo Hrvatske za dječake i djevojčice do 12 godina, na kojem igraju i članovi ogulinskih klubova.
Od članova TK Ogulin, u kvalifikacijama, Ivano Božičević je pobijedio i plasirao se u glavni turnir. U glavnom turniru, u 1.kolu Ivano Božičević je pobijedio Floriana Radinkovića iz Pećina sa 6:1, 6:2, a Vito Jerak Lea Luku Korugu iz Viktorie sa 6:1, 6:2. U 2.kolu Ivano Božičević je izgubio od Domenika Dobrovića iz Kvarnera sa 1:6, 3:6, a Vito Jerak je pobijedio Filipa Jalžabetića iz Chromosa sa 6:3, 6:1. No, u četvrtfinalu je Vito izgubio i ispao, od njega je bio bolji Rene Bertoš iz Kastva 1:6, 2:6. No, Vito Jerak ipak je osvojio medalju, u paru s Domenikom Dobrovićem iz Kastva nakon jedne pobjede izgubili su u polufinalu od para Kaštelančić-Potočnjak iz Zagy-ja sa 4:6, 3:6.
Iris Božičević je u 1.kolu izgubila od Ane Marije Rebić iz TK Ponikve sa 6:0, 6:1 i ispala.
Iz TK Frankopan u 1.kolu igrala je Sara Puškarić, izgubila je od Kate Sučić iz Resnika sa 3:6, 4:6 i ispala. Nastupio je i ženski par, Sara Puškarić iz Frankopana i Iris Božičević iz TK Ogulin izgubile su u 1.kolu od para iz riječkog Kvarnera i ispale.

HEP Dvoransko prvenstvo Hrvatske do 16 godina
U Virovitici se igralo Dvoransko prvenstvo Hrvatske do 16 godina, na kojem nastupaju i juniori TK Ogulin. Na žalost, Antonu Stipetiću, iako je bio drugi nositelj, nastup je zabranjen zbog korone, a Kristijan Kolić pobijedio je u 1.kolu Roku Novakovića sa 6:1, 6:2, a u 2.kolu Kristijan je igrao protiv prvog nositelja Antonia Voljevca i izgubio sa 2:6 0:6.. Nastupio je i Matej Božičević iz Frankopana, izgubio je u 1.kolu od Lovre Matačića sa 6:3, 6:2.