Auto svijet Sport

Rukomet – 2.HRL zapad i 1.HRL djevojčice U-14

2.HRL zapad, 14.kolo:
KARLOVAC II – OGULIN 36:32
Rukometaši Ogulina nakon četiri uzastopne proljetne pobjede u prvenstvu 2.HRL zapad, doživjeli su prvi poraz, u 14.kolu izgubili su u Karlovcu od druge momčadi premierligaša Karlovca sa 36:32.
No, sve do 15-ak minuta prije kraja bila je to vrlo izjednačena utakmica u kojoj su se momčadi smjenjivali u vodstvu, a 14 minuta prije kraja bilo je neriješeno, 28:28. Tek tada naši nešto popuštaju, a domaći pojačavaju i polako se odvajaju u vodstvu, te na kraju pobjeđuju naše rukometaše sa 36:32.
Golove za Ogulin su postigli Mihael Kosanović i Filip Gašparović po 7, Marko Poljak 6, Luka Turković 5, Antonio Drašković 4, te Denis Stipetić, Andrija Poljak i Tomislav Mihelić po 1, igrali su još Andrija Gaši, Toni Puškarić Mihael Porubić i Ante Stipetić, a branili su David Kučinić i Josip Vučić.
Rukometaši Ogulina su i dalje na 2.mjestu sa 11 pobjeda i 2 poraza, 3 boda iza pulske Arene i 4 ispred 3-plasirane karlovačke momčadi Dubovac-Gaza, a u 15.kolu gostuju u Puli protiv 8-plasirane momčadi Verude.

Mini rukomet

1.HRL djevojčice U-14 , 8.kolo
ZELINA – OGULIN 35:22
DRENAK – OGULIN 16:26
U subotu je u Svetom Ivanu Zelini odigrano 8. kolo 1. HRL U 14 u kome su rukometašice Ogulina odmjerile snagu protiv ekipa Zeline i Drenka iz Slunja.
U prvoj utakmici domaće rukometašice bile su prejak protivnik za naše djevojke. Rukometašice Zeline druge su na tablici iza ekipe Lokomotive, pa je poraz rezultatom 35:22 očekivan.
U drugoj utakmici koja se igrala odmah nakon prve utakmice i kratke pauze od 15 minuta, Ogulinke su od prvih minuta utakmice pokazale da su jači protivnik i niti jednog trenutka pobjeda nije bila upitna, a rezultat je bio 26:16. Inače ove prvenstvo je specifično zbog toga jer je dosta kola odgođeno i sve te utakmice morat će se odigrati u kratkom roku. Slijedeće kolo igra se u Ogulinu u nedjelju 27.03.a u goste nam dolaze ekipe Zameta i Opatija.
U subotu su za Ogulin igrale: Iva Čajić 12, Leona Blašković 11, Hana Kovačević 9, Lea Blašković 6, Lana Magdić 4, Marta Domitrović 3, Nika Delić 2, Dora Zildum 1, Lara Brozović, Valentina Manojlović. Nakon prve utakmice Iva Čajić proglašena je najboljom našom igračicom, a nakon druge utakmice najbolja je bila Leona Blašković. Ekipu su vodili Vesna Ceranić i Zlatko Blašković.
Ekipa Ogulina trenutno je na 15. mjestu od 22 ekipe.