Aktualno Kolumne Kruloteka

Krule – Zbog takve vrećice, na frankfurtskom aerodromu bi propustio let jer bi ga zadržali u izoliranoj sobi dok ga golog njuši belgijski ovčar

Uzmeš pištolj, al onaj crni plastični dječji.. igračku jel… i vitlaš zrakom njime u banci. Javi mi kako si prošao. Stavi plastičnu mačetu o bok i prošeći gradom. Uzmi repliku kalašnjikova od airsoft ekipe, repetiraj ispred škole. Javi mi kako si prošao.
Jučer u Saboru frajer za govornicom izvuče vrećicu s bijelim prahom kaže “Ovo sam našao na Pantovčaku i u vrećici se nalazi upravo ono što mislite da je!”. Zbog takve vrećice, na frankfurtskom aerodromu bi propustio let jer bi ga zadržali u izoliranoj sobi dok ga golog njuši belgijski ovčar… pazite, to bi mu bilo na aerodromu… a u Saboru taj performans možeš izvesti nekažnjeno. Cijeli dan nit MUP-a nit kurca.
Jebe se meni i za Zekanovića i za Milanovića i za Plenkovića… meni je stalo do naše djece… djece koja žive u državi u kojoj jedan maše vrećicom s bijelim prahom i drugi (predsjednik) koji Zekanovićev performans komentira sa: “Da sam bio u Saboru, možda bih i probao”
Ovaj nosi bijelo, ovaj kaže da bi probao… krvtijebem di ja živim