Aktualno Kolumne Kruloteka

Krule – I tako… dok vas jebe ambalaža, mene po običaju jebe sadržaj…

Jedna pivovara već godinama plasira reklame u kojima njih trojica ispijaju pive u svim mogućim prigodama i situacijama… pa tako njih trojica piju u kafani, na barci, na moru, u šumi… svuda se pije a nje (žene) nigdje nema… uvijek njih trojica… valjda žene ne vole pivu, ne kužim, koji kurac?… imaju alergijsku reakciju na pivo?… ubi ih žgaravica?… mislim, pojavljuju se žene u tim reklamama, evo u zadnjoj, jedna žena glumi Mona Lisu i smiješak nabaci tek kad joj ovaj pokaže bocu pive… druga glumi kumicu na zagrebačkoj placi…. a treća glumi čistačicu u nekom karaoke baru dok jedan pjeva a druga dva udaraju po pivi… nit informatičarke, nit doktorice, nit menadžerice u toj reklami… nitko ni A… ma ni A!
Ovi iz “Kraša” izbace kekse, ne znam, “Domaćica & menadžerica”, uzjebe se cijela država. To što keksara uz jedno sveto zanimanje – Domaćica, poveže jedno profesionalno…. ne valja. Kad njih trojica piju dok “domaćica & čistačica” riba pod, a njihove žene “domaćice & menadžerice” čekaju da se oni nakon pijanke vrate doma – to je ok.
I tako… dok vas jebe ambalaža, mene po običaju jebe sadržaj… jer iz one prve reklame sa njih trojicom, jebe me sadržaj jer mi je odvratan, a iz ove druge reklame oko koje se svi uzjebali, jebe me isto sadržaj jer je PREDOBAR al ga malo ima.
Fala lijepa… pozdrav ženama u Njemačkoj koje u štiklama sjede na terasama kafića i ispijaju pive od pola litre (vidio tu ljepotu na svoje oči), te dođu doma nakon svog posla i još stignu biti domaćice, ono što mi muški možemo biti… al ne duže od 2 dana jer već treći dan stan izgleda kao Černobil.