Aktualno Sport

Rezultati tenisačica i tenisača

OP Ogulina do 14 godina (prošli tjedan)
Na terenima TK Ogulin igrano je Otvoreno prvenstvo Ogulina do 14 godina. Igrano je najprije u skupinama: Ivan Hasan i Fatih Halilagić su ostvarili 2 pobjede i poraz, a Vito Jerak 1 pobjedu i 2 poraza U četvrtfinalu, Ivan Hasan je u 1.kolu izgubio od Roke Zahirovića sa 4:0, 3:4, 7:4 i ispao, a Fatih Halilagić je pobijedio prvog nositelja Mateja Dragičevića iz Kastva sa 4:1, 4:3 i plasirao se u polufinale gdje je izgubio od Karla Bulatovića iz TK Ponikve sa 4:0, 0:4, 6:8.
Kod djevojčica, Viktorija Sabljak i Iris Božičević su u svojoj grupi ostvarile po jednu pobjedu i dva poraza, a Helena Dreven i Hristina Simić tri poraza. Samo se Iris plasirala u četvrtfinale, gdje je izgubila od Filipe Bešlić iz TK Hrvoje sa 4:2, 2:4, 7:4 i ispala, dok su se ostale tri djevojčice plasirale u utješni, tzv. Bonus turnir. Hristina Simić je izgubila u polufinalu, a Viktorija Sabljak pobijedila, no u finalu je izgubila i zauzela 2.mjesto.

HEP Prvenstvo Hrvatske do 12 godina
Prošli tjedan je u Čakovcu odigrano prvenstvo Hrvatske do 12 godina. U 1.kolu igrali su Mateo Rupčić i Ivano Božičević iz Teniskog kluba Ogulin. Mateo je izgubio od Vlahe petkovića iz Raguze sa 6:3, 6:1, a Ivano od Marka Novakovića iz Feniksa sa 6:3, 6:4, te su ispali.

HEP Prvenstvo Hrvatske do 16 godina
U Požegi je započelo “HEP Prvenstvo Hrvatske do 16 godina”. U 1.kolu na glavnom turniru danas će nastupili Anton Stipetić i Kristijan Kolić.
U kvalifikacijama za djevojčice igrala je odlično Kaja Jerak, te se s tri pobjede plasirala u glavni turnir, te će i ona danas igrati u 1.kolu.

OP Ogulin do 10 godina
U subotu, 14. svibnja 2022. godine, na terenima TK Ogulin, održani su turniri za djecu do 8, 9 i 10 godina.
Poredak u kategoriji do 10 godina: 1. Božičević Matej, 2.Štefančić Laura, 3. Jandrijević Sara, 4. Vujnović Lea, 5.Čujko Maro… nastupilo 14 natjecatelja
Poredak do 9 godina: 1.Jandrijević Sara (OG), 2. Dreven Barbara (OG), 3.Grgurić Ema (KA), 4.Boljkovac Frano (KA), 5.Vujnović Lea (OG), 6.Božičević Karlo (OG)… nastupilo 18 natjecatelja
Poredak u kategoriji do 8 godina: 1.Štefančić Lara (KA), 2.Čujko Maro (KA), 3.Požek Lana (OG), 4.Tudor Eva (ZG), 5.Porubić Tena (OG)
Fabian-Car Lovro (KA)… nastupilo 12

OP Trnja do 14 godina
Marinela Mihalić i Viktorija Sabljak nastupile su na “OP Trnja do 14 godina”. Po skupinama, Viktorija Sabljak zabilježila je 2 pobjede i 1 poraz, a Marinela Mihalić 1 pobjedu i 2 poraza.
U osmini finala Viktorija Sabljak je izgubila od Martie Komljenović iz Iteama sa 0:4 1:4 i ispala.
U četvrtfinalu parova, Viktorija i Marinela izgubile su i ispale.

TK Frankopan
Članovi TK Frankopan nastupili su ovog vikenda na dva turnira. Na OP Karlovca do 12 godina, u natjecanju po grupama jedino se Sara Puškarić plasirala u glavni turnir, dok su Ariana Kaurić, Ida Kurelac i Eva Tonković zapeli u grupama.
Na OP TK Sporty do 9 godina 1. mjesto osvojila je Dora Živčić, a Luna Kasunić bila je 16-ta. U Kategoriji do 11 godina odličan je bio Matej Božičević, koji je također osvojio 1.mjesto.