Aktualno PROMO

Dracostore – sve što tražite od jedne online trgovine

Sigurnost, kvaliteta, stručnost i brzina je ono čemu svi težimo kada se uhvatimo u koštac s građevinskim radovima, a dracostore.hr vam to sve pruža u sklopu svog multifunkcionalnog online shopa.

Doba pandemije naučilo nas je bolje funkcionirati u online svijetu i da nam za većinu toga više nije potreban ljudski kontakt. No, onda kada dođe do nekog problema, obratit ćemo se osoblju neke tvrtke za pomoć, posebno kada je riječ o online kupovini.

Današnji online shopovi koncipirani su kao veliki izlog kojeg možemo vrlo brzo pregledati sa svih strana i selektirati ono što tražimo. Međutim, kada poželimo nešto više pitati o tom artiklu, najčešće ostajemo bez prostora i mogućnosti za komunikaciju pa tada ili riskiramo s kupovinom ili odemo fizički u trgovinu i posavjetujemo se s djelatnicima.

Dracostore.hr, jedna od uspješnih građevinskih online trgovina, pridala je tome pažnju i omogućila svojim klijentima na stranici u startu vrlo detaljna objašnjenja proizvoda, kao i upute za korištenje. Unatoč tome što je najpoznatiji po svojim hidroizolacijskim rješenjima, dracostore.hr kontinuirano unaprjeđuje svoju sadašnju i planira buduću ponudu kako biste imali sve na jednom mjestu kod jednog provjerenog prodavača.

Ono što još izdvaja ovu firmu i ovaj web shop je samostalna proizvodnja njihovih proizvoda. To potvrđuje investiranost i posvećenost građevini, jer zaposlenici koji stoje iza dracostore.hr su svakodnevno uključeni u nastanak i razvoj onoga što prodaju i zastupaju.

Osim svega navedenog, na njihovoj online trgovini nalaze se i prijedlozi kako riješiti neki problem i sigurni ste da ta informacija dolazi od stručnjaka koji vam odmah savjetuje i koje materijale i tehnike da primijenite. Cilj je u svakoj situaciji otkloniti nesigurnost i ne znanje zbog čega bilo kada možete stupiti u kontakt s jednim od njihovih stručnjaka i upitati ih za savjet, potporu ili informacije o nekom proizvodu. Za to je postavljena potkategorija Stručne konzultacije koja vam pruža savjet samo jednim klikom iz udobnosti vašeg doma, a olakšat će vam odluku pri kupnji.

Također, raznovrsnošću svoje ponude i detaljnim tekstovima ispod svakog proizvoda o tome kako se njime služiti, svatko od vas tko želi učiniti neku promjenu u svome domu, može to učiniti sam ukoliko vam zato nije potreban neki poseban stroj ili specifična tehnika znana samo stručnjacima.

Cijelo iskustvo i proces kupovine olakšavaju i prijedlozi ispod odabranog proizvoda koji vas navode logički na sljedeći proizvod koji bi vam mogao zatrebati u kombinaciji s odabranim. Ovako se štedi vaše vrijeme pretraživanja po bespućima današnjih internet platformi.

Ukoliko ste osoba koja prilikom izvođenja radova teži tome da ih završi što prije, bezbrižno i sigurno kako bi mogla uživati u svom domu, utoliko je dracostore.hr opcija za vas. Sigurnost, kvaliteta, stručnost i brzina je ono čemu svi težimo kada se uhvatimo u koštac s građevinskim radovima, a dracostore.hr vam to sve pruža u sklopu svog multifunkcionalnog online shopa.