Aktualno Sport

Rezultati tenisačica i tenisača

OP Zaprešića do 10 godina
U subotu je održano “OP Zaprešića do 10 godina” (regija Središnja Hrvatska) na kojem su nastupili i maleni članovi teniskog kluba Ogulin.
Kod djevojčica, najbolja je bila Ana Sofia Kljaić koja je u zlatnoj skupini osvojila 1. mjesto, a Barbara Dreven 2. mjesto. U srebrnoj skupini Sara Jandrijević osvojila je 1. Mjesto (5.mjesto), a Karlo Božičević 2. Mjesto (6.mjesto). U Zelenoj skupini Lara Gerić zauzela je 1. mjesto, a Tena Marija Porubić 2. mjesto. Djevojčice je vodila trenerica Tea Pavić!
Na turniru za dječake odlično je igrao i Matej Božičević iz TK Frankopan, koji je bio najbolji, odnosno osvojio je 1.mjesto.

Vindi kup do 12 godina
U Varaždinu je igran Vindi Kup do 12 godina, na kojem su nastupili i članovi TK Frankopan. Kod djevojčica, Sara Puškarić osvojila je s 3 pobjede 1.mjesto u svojoj grupi, no izgubila je u 1.kolu. Iz TK Ogulin svoje grupe su s pobjedama osvojile Iris Božičević i Magdalena Prebežić, no u glavnom turniru Iris Božičević je izgubila u 1.kolu, a Magdalena Prebežić je pobijedila u 1.kolu i izgubila u četvrtfinalu. U ženskim parovima, Petra Puškarić i Iris Božičević pobijedile su u četvrtfinalu i izgubile u polufinalu, te su osvojile 3/4.mjesto.Na turniru su još nastupile Petra Puškarić i Eva Tonković iz Frankopana i Helena Dreven iz Ogulina, no nisu prošle skupinu.

OP Samobora do 14 godina
Tatjana Paskaš, članica TK Ogulin, osvojila je prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji, ali i u konkurenciji parova na turniru “OP TK Samobor 1890 do 14 godina”. Nakon obje pobjede u svojoj grupi, Tatjana je nakon dvije pobjede bila odlična i u finalu i pobijedila Lauru Šifkorn iz Koprivnice sa 4:1, 4:2, a u finalu parova zajedno sa Laurom Šifkorn dobile su predajom susret bez borbe.

2. hrvatska liga žene – 1.kolo
Ogulin – Zagy 1:4
Prošli tjedan započelo je prvenstvo Janaf 2. Lige za seniorke, u kojoj igraju i tenisačice Ogulina. One su u 1.kolu izgubile u Ogulinu od TK Zagy sa 4:1, jedinu pobjedu upisala je Lorena Tomić, a izgubile su Kaja Jerak, Tena Magdić, Franka Antonija Sindičić i par Sindičić-Tomić.
U 2.kolu naše tenisačice su trebale gostovati u Osijeku, no kako je ovaj klub odustao od natjecanja, naše djevojke upisale su pobjedu bez borbe. Iduće nedjelje u 3.kolu tenisačice Ogulina ugostit će ekipu Dalmacijacementa iz Splita.

1.kolo:
Jerak Kaja – Držanić Doris 3:6 1:6
Sindičić Franka Antonia – Ivković Luna 1:6 3:6
Magdić Tena – Lekaj AdriJana 0:6 0:6
Tomić Lorena – Bilić Lea 6:0 6:3
Tomić Lorena/Sindičić Franka Antonia – Ivković Luna/Lekaj Adrijana 3:6 4:6