Aktualno Magazin Zabava

VIDEO  – Tata se onesvijestio prisustvujući rođenju svog djeteta

Pertneri koji prate rodilje na porođaju i drže ih za ruku u tim trenucima važniji su nego možda misle. Osjećaj da imate nekoga pored sebe dok proživljavate veliku bol i mogućnost da strah i uzbuđenje podijelite s njim je neprocjenjiv većini žena – piše Index.hr.

Međutim, ponekad tatama zatreba pomoć, a jednu takvu situaciju je najbolje oslikala korisnica TikToka Peyton Stewart kad je podijelila video sa svog porođaja. Naime, njen partner se onesvijestio dok je ona rađala.
Videozapis od 34 sekunde počinje tako što se Peytonin dečko naginje na rub njezina kreveta i nekoliko puta duboko udahne. Prolazi rukom kroz kosu i gotovo možete čuti njegov unutarnji monolog kojim se hrabri da ostane pribran.

Dok se naginje kako bi dobro pogledao svoju novorođenu bebu, u očima liječnika i medicinskih sestara vidi se nevjerica. Jedna od sestara mu pokušava pomoći, a on se polagano okrenuo oko sebe tražeći stolicu i pokušavajući ponovno pozornost posvetiti svojoj tek rođenoj bebi. Nakon nekoliko sekundi je klonuo, ali uspjeli su ga uhvatiti i pridržati ga da ne padne, smjestivši ga na stolicu.

Peyton je u videu napisala: “Onaj put kad se moj dečko onesvijestio nakon što sam rodila” i prikupila više od 8.5 milijuna pregleda u samo jednom danu – piše Index.

 

@peytonstewart That time my boyfriend passed out after I gave birth 😂 #fyp #ohno ♬ Oh No – Kreepa