Aktualno Hrvatska i svijet Svijet

Užas u Austriji: Dva dječaka odvela policiju do mrtvih tijela sestre i majke u njihovom domu

Austrijski dnevni list Kronen Zeitung piše kako se sumnja na 49-godišnjeg Tunižanina koji je navodno živio s 32-godišnjom ženom, inače mađarskom državljankom
U bečkom stambenom okrugu Mariahilf u ulici Molardgasse policija je pronašla dva ženska tijela. Riječ je o 32-godišnjoj majci i njenoj 14-godišnjoj kćeri koje je policija pronašla u zaključanoj spavaćoj sobi kako leže na trbuhu, izvijestila je bečka policija.

Policija je za sve doznala kada su dvojica braće starosti 7 i 9 godina došli u ordinaciju liječnice za očne bolesti. Kada je liječnica shvatila da su dječaci sami bez pratnje majke odmah je pozvala policiju. Djeca su nakon toga policajce odveli do svog stana koji je bio otključan. Jedino je spavaća soba bila zaključana, a kada su je policajci otvorili unutra su pronašli mrtvu majku i djevojčicu.
Glasnogovornik policije Markus Dittrich je rekao Austrijskoj novinskoj agenciji (APA) kako, prema svemu zatečenom u stanu, sumnjaju na ubojstvo.

Cijeli slučaj sada je u rukama Državne kriminalističke policije u Beču koja treba otkriti uzroke i okolnosti smrti.

Austrijski dnevni list Kronen Zeitung piše kako se sumnja na 49-godišnjeg Tunižanina koji je navodno živio s 32-godišnjom ženom, inače mađarskom državljankom. Njemu se u međuvremenu gubi svaki trag, a policija ga nije pronašla na adresi na kojoj je prijavljen.
Dječaci su rekli policiji kako su ga zadnji put vidjeli u srijedu navečer i kako ga više nije bilo kada su se u četvrtak ujutro probudili. O njima trenutno brine bečki Centar za krizne intervencije. (24sata.hr)